Materiale absorbante

Absorbantii Green Ocean pentru uleiuri, solutii chimice si fluide diverse, sunt produse revolutionare ce au la baza fibre naturale care absorb
  • – de 3 ori mai rapid
  • – de 3 ori mai mult
  • – 95% din uleiul absorbit se poate recupera si utiliza
1g de material (100% ecologic) poate sa absoarba 50g de ulei

Pernute absorbante

Pernutele absorbante pot fi utilizate atat pentru aplicatii profesionale cat si pentru cele casnice de zi cu zi. Capacitatea impresionanta de absorbtie si inmagazinare a fluidelor face ca deversarile, scurgerile sau picurarile rebele sa nu mai fie o tragedie. Pernutele pentru ulei absorb uleiul, iar in acelasi timp resping apa. Ele pot fi reutilizate de 3 ori, iar 95% din uleiul absorbit se poate recupera si utiliza.

Pernutele absorbante sunt disponibile in 3 marimi:

– 30×45 cm – 5 litrii/buc – 30 buc/bax
– 45×40 cm – 10.5 litrii/buc – 20 buc/bax
– 30×20 cm – 1.8 litrii/buc – 50 buc/bax

 

 

Granule absorbant

Absorb uleiuri, benzina, chimicale si apa. Materialul utilizat este foarte usor, extrem de absorbant si poate fi utilizat in conditii de deplina siguranta. Spre exemplu, un sac de granule de 3 kg, poate sa absorba intre 30 si 35 L de fluid.

Kituri de absorbtie

Kiturile de absortie, stationare sau portabile, sunt trusa de prim ajutor al deversarilor. Este indicat sa pastrati un astfel de kit in apropierea zonelor unde poate aparea orice fel de scurgere.

Kitul universal portabil de 30L vine intr-o husa etansa portabila si este sufient de compacta incat sa incapa in orice masina, garaj sau ambarcatiune, aceasta fiind reutilizabila.


Contact