Etansant hidraulic anaerob pentru conducte

Etansant hidraulic anaerob pentru conducte KS425

etansant hidraulic ks425KRYLEX® KS425 este un etansant pentru conducte, monocomponent, anaerob de putere medie.

KS425 se intareste in lipsa aerului intre suprafete metalice cu potrivire exacta.

Aplicatii

KRYLEX® KS425 este conceput pentru a bloca si etansa filetele cu pas fin si mediu, prevenind scurgerile printre spire si desfiletarea asamblarilor datorate vibratiilor.

KS425 este conceput in special pentru conductele sistemelor hidraulice si pneumatice cu diametrul pana la Ø15mm.

KS425 confera imbinarilor o putere de desfacere medie, usurand astfel dezasamblarea pentru interventii de mentenanta sau reparatii. Imbinarile conductelor tratate cu KS425 trebuie stranse la forta necesara in primele 10 minute de la asamblarea initiala KS425 confera aproape instantaneu o etansare pentru presiuni scazute (pana la 2 Bar dupa 20min.) iar dupa intarirea totala rezista pana la presiunea de cedare a conductei (e.g. 10,000psi).

vezi detalii

Etansant hidraulic anaerob pentru conducte KS655

etansant hidraulic ks655KRYLEX® KS655 este un etansant pentru conducte, monocomponent, anaerob de putere mica.

KS665 este o pasta etansanta tixotropica de vascozitate mare si capacitate mare de lubricitate.

KS665 se intareste in lipsa aerului intre suprafete metalice cu potrivire exacta.

Aplicatii

KRYLEX® KS655 este conceput pentru blocarea si etansarea filetelor medii si grosiere, drepte si conice, pe conducte de la Ø15mm la Ø80mm, prevenind scurgerile printre spire si desasamblarea datorata vibratiilor.

KS665 confera imbinarilor o putere de desfacere mica, usurand astfel dezasamblarea pentru interventii de mentenanta sau reparatii, aspect imbunatatit si de proprietatile lubrificante ale produsului.

Dupa aplicare KS665 confera aproape instantaneu o etansare pentru presiuni scazute (pana la 2 Bar dupa 20min.) iar dupa intarirea totala rezista pana la presiunea de cedare a conductei

vezi detalii

Etansant hidraulic anaerob pentru conducte KS775

KRYLEX® KS775 este un etansant pentru conducte, monocomponent, anaerob de putere mica spre medie.

KS775 este o pasta etansanta tixotropica de vascozitate foarte mare si capacitate mare de lubricitate.

KS775 se intareste in lipsa aerului intre suprafete metalice cu potrivire exacta.

Aplicatii

etansant hidraulic ks775KRYLEX® K775 este conceput pentru blocarea si etansarea filetelor medii si grosiere, drepte si conice, pe conducte de la Ø15mm la Ø80mm, prevenind scurgerile printre spire si desasamblarea datorata vibratiilor.

KS775 este conceput pentru o forta de rupere medie dar necesita o forta de desfacere mai mica la desfacere usurand astfel demontarea pentru intretinere. Conductele imbinate cu KS775 trebuie stranse la forta necesara in maxim 15 minute de la asamblare.

KS775 confera aproape instantaneu o etansare pentru presiuni scazute (pana la 2 Bar dupa 20min.) iar dupa intarirea totala rezista pana la presiunea de cedare a conductei

vezi detalii