Vango va ofera o gama larga de debitmetre: debitmetre ultrasonice, debitmetre electromagnetice, debitmetre cu disc oscilant, debitmetre cu roti dintate si debitmetre cu turbina.

Debitmetru ultrasonic

Debitmetrele ultrasonice sunt dispozitive utilizate pentru măsurarea debitului de lichide sau gaze într-un sistem. Acestea folosesc unde sonore de înaltă frecvență pentru a măsura viteza fluidului într-un mediu dat.

Aceste debitmetre sunt adesea utilizate în aplicații industriale și medicale, deoarece sunt precise și non-invazive, neafectând calitatea sau compoziția fluidului măsurat.

Debitmetru electromagnetic

Debitmetrele electromagnetice sunt utilizate pentru a măsura debitul de lichide conductive, cum ar fi apa, soluțiile saline sau produse petroliere.

Debitmetrele electromagnetice sunt adesea preferate pentru aplicațiile industriale deoarece sunt robuste și pot funcționa în medii cu temperaturi ridicate sau presiuni ridicate.

Debitmetru cu disc oscilant

Debitmetrele cu disc oscilant sunt utilizate pentru a măsura debitul de lichide sau gaze într-un sistem.

Debitmetrele cu disc oscilant sunt adesea utilizate în aplicații industriale, cum ar fi sistemele de încălzire sau răcire, deoarece sunt precise și fiabile.

Debitmetru cu roți dintate

Debitmetrele cu roți dintate sunt utilizate pentru a măsura debitul de lichide sau gaze într-un sistem.

Debitmetrele cu roți dintate sunt adesea utilizate în aplicații industriale, cum ar fi sistemele de alimentare cu combustibil sau de distribuție a gazelor.

Debitmetru cu turbina

Debitmetrele cu turbina sunt utilizate pentru a măsura debitul de lichide sau gaze într-un sistem.

Debitmetrele cu turbina sunt adesea utilizate în aplicații industriale, cum ar fi sistemele de distribuție a gazelor sau de pompare a lichidelor.