Compus de fixare anaerob

Compus de fixare anaerob KR016

compus de fixare anaerobKRYLEX® KR016 este un compus de fixare anaerob monocomponent de uz general.
KR016 se intareste in lipsa aerului intre suprafete metalice cu potrivire exacta.

Aplicatii

KRYLEX® KR016 este conceput pentru fixarea puternica a componentelor cilindrice. O aplicatie tipica este fixarea angrenajelor pe axuri. KR016 este conceput pentru imbunatarirea fixarii asamblarilor prin strangere.

vezi detalii

Compus de fixare anaerob KR206

KRYLEX® KR206 este un compus de fixare monocomponent anaerob, tixotropic, cu vascozitate mare. KR206 este conceput pentru temperaturi inalte pana la 230°C.
KR206 se intareste in lipsa aerului intre suprafete metalice cu potrivire exacta.

Aplicatii

KRYLEX® KR206 este conceput pentru fixarea puternica a componentelor cilindrice. KR206 este conceput pentru a intari fixarea pieselor asamblate prin alunecare pentru piese uzate care prezinta o asamblare cu joc, unde este necesara umplerea unui gol. KR206 este conceput pentru aplicatii la temperaturi ridicate.

vezi detalii

Compus de fixare anaerob KR386

compus de fixare anaerob kr386KRYLEX® KR386 este un compus de fixare anaerob monocomponent, de putere mare. KR386 se intareste in lipsa aerului intre suprafete metalice cu potrivire exacta.

Aplicatii

KRYLEX® KR386 este conceput pentru fixarea foarte puternica puternica a componentelor cilindrice. O aplicatie tipica este fixarea mansoanelor pe axuri. KR386 este conceput pentru imbunatarirea fixarii asamblarilor prin alunecare sau presare.

vezi detalii