Vango va ofera adezivi structurali acrilici, de inalta performanta. Gama KRYLEX consta din adezivi bicomponenti care nu necesita amestecarea acestora.

Adezivi structurali acriliciAdezivi structurali acrilici de inalta performanta. Gama KRYLEX® consta din adezivi bicomponenti care nu necesita amestecarea acestora.

Adezivul acrilic bicomponent KA303 se utilizeaza aplicand adezivul ca si substrat, activatorul fiind un alt strat. La contactul celor doua straturi, incepe procesul de intarire.

KM303 si KM383 sunt adezivi Metil-Metacrilati bicomponenti comercializati intr-un container cu aplicator cu auto-amestecareare. Aceasta asigura o amestecare omogena iar aplicatorul confera o lipire consistenta pe toata suprafata.

Acrilic Structural

Adezivi din rasina, fara amestecare, cu activator separat. Acest sistem este ideal pentru componentele cu potrivire exacta sau unde este nevoie de un timp de aplicare indelungat.

Adezivi Metil-Metacrilati

Sunt un grup de adezivi structurali bicomponenti. Lipiturile efectuate cu acesti adezivi vor ramane viscoplastice si vor avea o rezistenta sporita la impact, decojire si o rezistenta termica considerabil mai mare decat adezivii similari rapizi din gama epoxy. Acestia sunt disponibili in cartuse de 10:1, usor de utilizat cu aplicatoare cu amestecator static.