Adezivi instanti pentru uz special

Adeziv instant KB954

KRYLEX® KB954 Adeziv Instant este un adeziv cu vascozitate mica spre medie, pe baza de etil cianoacrilat. Instant Adhesive is a low-medium viscosity ethyl cyanoacrylate adhesive. KB954 este conceput pentru lipirea rapida si puternica a plasticului si a cauciucului.

Aplicatii

KRYLEX® KB954 va confera o lipire calitativ superioara a tuturor tipurilor de plastic si cauciuc, cand se lipesc intre ele sau de alte materiale comune.

vezi detalii

Adeziv instant KB0614

adezivi instanti uz specialKRYLEX® KB0614 Adeziv Instant cu vascozitate scazuta, intarire rapida, aderenta puternica a pieselor din plastic, cauciuc si alte materiale uzuale.

Aplicatii

KRYLEX® KB0614 este special conceput pentru lipirea puternica a multor tipuri de plastic, cauciuc, metal si alte materiale comune. Recomandat a se utiliza la imbinari perfecte si piese cu suprafete netede egale. Poate fi aplicat si ulterior pe piese deja asamblate.

vezi detalii

Adeziv instant KB0114

KRYLEX® KB114 Adeziv Instant este un adeziv cu vascozitate medie pe baza de Etil Cianoacrilat.
KB0114 Este conceput pentru lipirea rapida si puternica a pieselor din plastic si cauciuc dar se poate utiliza la lipirea unei game vaste de alte materiale.

Aplicatii

KRYLEX® KB0114 este special conceput pentru o lipire superioara a celor mai comune tipuri de plastic si cauciuc, dar va lipi si alte materiale.

vezi detalii