adeziv uz general

Adeziv instant KB044

adezivi instanti kb404

KRYLEX® KB044 Adeziv Instant este un adeziv cu vascozitate medie pe baza de Etil Cianoacrilat. KB044 este adecvat pentru lipirea unei vaste game de materiale cand este necesar un timp foarte scurt de aderare.

Aplicatii

KRYLEX® KB044 este special conceput pentru lipirea puternica a multor tipuri de plastic, cauciuc, metal si alte materiale comune. Recomandat a se utiliza la imbinari perfecte si piese cu suprafete netede egale.

vezi detalii

Adeziv instant KB144

adezivi instanti kb144

KRYLEX® KB144 Adeziv Instant este un adeziv cu vascozitate medie pe baza de Etil Cianoacrilat. KB144 este adecvat pentru lipirea unei vaste game de materiale cand este necesar un timp foarte scurt de aderare.

Aplicatii

KRYLEX® KB144 este special conceput pentru lipirea puternica a multor tipuri de plastic, cauciuc, metal si alte materiale comune. Recomandat a se utiliza la imbinari perfecte si piese cu suprafete netede egale.

vezi detalii

Adeziv instant KB164

adezivi instanti kb164

KRYLEX® KB164 Adeziv Instant este un adeziv cu vascozitate medie-inalta pe baza de Etil Cianoacrilat. KB164 este adecvat pentru lipirea unei vaste game de materiale cand este necesar un timp foarte scurt de aderare.

Aplicatii

KRYLEX® KB164 este special conceput pentru lipirea puternica a multor tipuri de plastic, cauciuc, metal si alte materiale comune. Recomandat a se utiliza la imbinari perfecte si piese cu suprafete netede egale.

vezi detalii

Adeziv instant KB544

adezivi instanti kb544

Gel tixotropic cu insensibilitate la suprafata.

KRYLEX® KB544 Adeziv Instant este un adeziv cu vascozitate inalta pe baza de Etil Cianoacrilat. KB544 este adecvat pentru lipirea unei vaste game de materiale cand este necesar un timp foarte scurt de aderare.

Aplicatii

KRYLEX® KB544 este special conceput pentru lipirea puternica a multor tipuri de plastic, cauciuc, metal si alte materiale comune. Recomandat a se utiliza la imbinari perfecte si piese cu suprafete netede egale.

vezi detalii