Adeziv blocator de filete anaerob

Adeziv blocator de filete anaerob KT422

KRYLEX& KT422 Este un compus tixotropic, anaerob, de uz general si putere medie utilizat la blocarea filetelor. Produsul se intareste in lipsa aerului intre suprafete metalice cu potrivire exacta.

Aplicatii

KRYLEX® KT422 este conceput pentru blocarea tuturor filetelor metrice si imperiale, prevenint slabirea acestora sau scurgerile printre spire. KT422 se utilizeaza la asamblari care necesita dezasamblarea ulterioara cu ajutorul uneltelor de mana

vezi detalii

Adeziv blocator de filete anaerob KT432

adeziv anaerob kt432KRYLEX® KT432 Este un compus tixotropic, anaerob, de uz general si putere medie spre mare, utilizat la blocarea filetelor. Produsul se intareste in lipsa aerului intre suprafete metalice cu potrivire exacta.

Aplicatii

KRYLEX® KT432 este conceput pentru blocarea tuturor filetelor metrice si imperiale, prevenint slabirea acestora sau scurgerile printre spire.
KT432 are o usoara toleranta la uleiuri, dar cele mai bune rezultate le puteti obtine pe suprafete curate. KT432 se utilizeaza in special la suruburi de ficare, suruburile carcaselor, etc.

vezi detalii

Adeziv blocator de filete anaerob KT702

KRYLEX® KT702 Este un compus anaerobic blocator de filete de putere mare (permanent)
KT702 se intareste in lipsa aerului intre suprafete metalice cu potrivire exacta.

Aplicatii

KRYLEX® KT702 este conceput pentru blocarea asamblarilor, prevenind desfacerea acestora datorita vibratiilor si scurgerile printre spire. KT702 este recomandat in special la asamblarile cu filet mare, de exemplu la prezoane, unde este necesara o aderare maxima. KT702 previne corodarea componentelor asamblate.

vezi detalii