Despre noi

Vango SRL functioneaza sub forma actuala din anul 2007 timp in care am imbogatit continuu gama de produse, avand grija sa includem in ofertele noastre doar produse care s-au dovedid a fi de cea mai buna calitate prin performanta si fiabilitate. Gama noastra de produse cuprinde: pompe pentru transfer motorina, pompe pentru ulei, pompe pentru gresare, pompe chimice, pompe din inox, debitmetre, mixere industriale, agitatoare industriale, adezivi etansanti.
Echipa noastra este bine pregatita si mereu dispusa sa va consilieze in alegerea produsului potrivit aplicatiei dumneavoastra. De la inceput, devizul nostru a fost: “Produse de calitate – partener de incredere” si ne straduim in fiecare zi sa pastram nepatat acest renume.
Furnizorii nostrii sunt producatori consacrati la nivel mondial, in permanenta preocupati de elaborarea a noi produse care anticipeaza standardele si exigentele impuse de noile tendinte si tehnologii care apar zi de zi in industrie. Iata cateva exemple:

Samoa – Din 1958 este lider European in productia de echipamente pentru manipularea si managementul fluidelor, recunoscut ca unul dintre cei mai importanti producatori de echipamente la nivel mondial fiind prezent in peste 100 de tari.
Dotata cu tehnologii de fabricatie de ultima generatie si personal ultra calificat, Samoa concepe, dezvolta, produce si distribuie propriile sale produse, cu aplicatii in toate domeniile industriale. Din gama de produse Samoa amintim pompele electrice pentru transfer combustibil lichid, pompe pneumatice pentru transfer ulei si pentru gresare, pompe manuale, recuperatoare pentru ulei uzat, cele mai avansate pompe pneumatice cu membrana de pe piata precum si bobine retractabile de dimensiuni standard si atipice si milte altele.

Badger Meter – Cu o vechime considerabila incepand din anul 1905 cand fondatorii Badger Meter din SUA au inventat si brevetat primul apometru rezistent la inghet, conceput special pentru conditiile climatice dificile din regiunile nordice, Badger Meter a devenit unul dintre principalii producatori de debitmetre la nivel mondial, avand in prezent peste 1500 de angajati in intreaga lume si o cifra de afaceri de peste 380 milioane de Euro.
Datorita personalului de inalta calificare si al echipamentelor de productie si testare de ultima generatie, Badger Meter Europe GmbH este certificat DIN ISO 9001:2015, DIN ISO 14001:2015 si incepand din 1997, unul dintre standurile de proba este oficial aprobat PTB si certificat de catre Oficiul de Greutati si Masuri conform OIML R 117.

Ernest H. Hill – este furnizorul nostru principal de pompe manuale, care se poate mandrii cu o traditie ce dateaza inca din 1841 cand au inceput productia primelor pompe Hill in Sheffield – UK. Recent, fabrica a fost mutata intr-o locatie noua si moderna tot in Sheffield, personalul Hill fiind mandru de faptul ca produsele lor sunt 100% Made in England. Din gama lor de produse mentionam pompele manuale chimice, pompe manuale pentru ulei, AdBlue, carburanti, antigel, precum si pompe manuale pentru fluide alimentare sau binecunoscutele pompe cu aer sub inalta presiune pentru arme pcp.

Inoxpa – producator de pompe pentru industria alimentara si farmaceutica

Piusi – producator de echipamente pentru transferul si masurarea carburantilor si a uleiurilor

Emhkam – producator de pompe de carburanti de capacitati mari, cu sediul in Grecia.
Emhkam produce cele mai silentioase pompe deoarece este singurul fabricant care poliseaza si interiorul statoarelor. De asemnea Emhkam testeaza individual fiecare pompa, inainte ca aceasta sa fie livrata catre utilizator.

Alphadynamic – o companie flexibila orientata spre nevoile clientului, capabila sa produca pompe la comanda in functie de aplicatia clientului, indiferent de domeniul industrial.

GemmeCotti – produce o gama bogata de pompe chimice pentru acizi si fluide periculoase

Chemence – o companie cu sediu atat in SUA cat si in Anglia, Chemence este lider in aplicarea tehnologiei de polimerizare, cu alte cuvinte sunt experti in dezvoltarea de fluide care polimerizeaza, devenind solide. Aplicatiile sunt diverse, incapund de la utilizare casnica pana la aplicatii in industria tipografica, OEM-uri si chiar medicina

 


Contact