Capra de lucru profesionala pliabila si reglabila

Capra de lucru profesionala pliabila și reglabila este un instrument esențial pentru lucrările de construcții, renovări și alte proiecte. Această capră este concepută pentru a susține greutăți mari și poate fi reglată în înălțime pentru a se potrivi cu diferite dimensiuni și forme de materiale. De asemenea, este pliabilă pentru a fi ușor de depozitat și transportat.

Capra de lucru este fabricată din materiale durabile și rezistente, care îi oferă o structură solidă și sigură. Picioarele sale robuste îi permit să reziste la greutăți mari. Această capră poate fi utilizată pentru a susține plăci de ghips, plăci de beton, bucăți de lemn sau alte materiale grele.

capra de lucru profesionala pliabila si reglabila

– Consolele pot fi ajustate de la 40mm la 90 mm

– Oțel de înaltă calitate placat cu zinc

– Înălțime ajustabilă de la 61.5 cm la 81 cm

– Picioare pliante

– Mâner de transport încorporat

– Capacitate susținere 1180kgCapra de lucru profesionala pliabila si reglabila

Set capre de lucru profesionale pliabile si reglabile

În general, capra de lucru profesională pliabilă și reglabilă este un instrument util și eficient pentru orice persoană sau companie care are nevoie să susțină materiale grele în timpul proiectelor de construcții și renovări. Această capră poate fi ușor de depozitat și transportat în spații restrânse.

Capra de lucru profesională pliabilă reglabilă este ușor de utilizat și poate fi ajustată rapid la dimensiunea și forma dorită. Acest lucru face ca procesul de susținere a materialelor să fie mult mai eficient și mai sigur.


Contact